bier in de aanbieding logo
Home Kratten Blikjes Flesjes Fusten

Bier aanbiedingen Alfa

Welkom op bier in de aanbieding. Op deze pagina zie je elke week een overzicht van de bier aanbiedingen Alfa van supermarkten en slijterijen. Hieronder kunt u zoeken naar de goedkoopste Alfa aanbieding. Liever alle bier aanbiedingen zien in plaats van alleen Alfa, druk dan op 1 van de bovenstaande knoppen met de verpakking naar keuze. Als je alleen Alfa aanbiedingen kratten, blikjes, flesjes of fusten wil bekijken scroll dan naar beneden.


Alfa aanbiedingen:

Alle Alfa bier aanbiedingen op een eenvoudige manier weergegeven om zo de beste bier aanbieding Alfa te kunnen vinden. Hieronder staan de Alfa aanbiedingen van WEEK 29: maandag 15 juli t/m zondag 21 juli.

 

Alfa krat van 24 flesjes a 0.30 liter
Alfa
1 krat van 24 flesjes a 0.30 liter
>> 25% korting

 

Voor:

€ 14.07

 
Geldig t/m zondag 21 juli
Per liter: € 1.95

Coop</a> </p>
      </td>
     </tr>
     <tr>
      <td align=

Alfa krat van 24 flesjes a 0.30 liter
Alfa
1 krat van 24 flesjes a 0.30 liter
>> 25% korting

 

Voor:

€ 14.07

 
Geldig t/m zondag 21 juli
Per liter: € 1.95

Coop Compact</a> </p>
      </td>
     </tr>
     <tr>
      <td align=

Alfa krat van 24 flesjes a 0.30 liter
Alfa
2 kratten van 24 flesjes a 0.30 liter
>> 2e krat 10 euro

 

Voor:

€ 26.49

 
Geldig t/m dinsdag 23 juli
Per liter: € 1.84

Dircklll</a> </p>
      </td>
     </tr>
     <tr>
      <td align=

Alfa pak van 6 blikjes a 0.33 liter
Alfa
4 pakken van 6 blikjes a 0.33 liter

 

Voor:

€ 18.14

 
Geldig t/m dinsdag 30 juli
Per liter: € 2.29

Makro</a> </p>
      </td>
     </tr>
     <tr>
      <td align=

 

 


Geschiedenis Alfa

De Alfa Brouwerij is een ambachtelijke bierbrouwerij uit Thull. Alfa is een familiebedrijf. Tot 1960 werd Alfa bier enkel in de omgeving gedronken. Later was Alfa bier in heel Nederland verkrijgbaar. Het water waarmee het bier wordt gebrouwen, wordt opgepompt uit een eeuwenoude bron uit de diepe ondergrond van Schinnen. Uit de bron welt zacht en zeer zuiver water spontaan op, dat zonder bewerking geschikt is om mee te brouwen. Meens Brouwerij is altijd een familiebedrijf gebleven. De achterkleinzoons van de oprichter Joseph Meens vormen nu de directie.

Als enige in Nederland brouwt Meens zijn bier met water uit een officiele erkende bron en voldoet hiermee aan de strenge bepalingen van het Natuurlijk Mineraal- en Bronwater-besluit. Dit water, dat ongeveer 6000 jaar oud is en uit het Eifelgebergte komt, heeft een natuurlijke zuivering ondergaan doordat het door de eeuwen heen door grind- en kalksteenlagen gezakt is tot op een diepte van 152 meter. De bron is niet alleen één van de slechts 10 erkende bronnen die Nederland rijk is, maar tevens de enige officiële bron in Nederland waarvan het water gebruikt wordt voor de bereiding van bier.

Alfa


In 1870 besloot Joseph Meens om naast zijn boerenbedrijf bier met dit water te gaan brouwen. Meens mag per jaar slechts een beperkte hoeveelheid van dit water oppompen, daarom worden alle etiketten genummerd. Met een aangepaste etiketteermachine worden de nummers met behulp van een speciale lasertechniek op de sluitzegels aangebracht. De brouwerij is nog een onafhankelijk familiebedrijf en heeft natuurzuivere ingrediënten en ambachtelijk brouwen hoog in het vaandel staan.

Tot begin 1960 produceerde men vrijwel uitsluitend fustbier. Daarna is men gaan bottelen en op dit moment gaat ruim 95% van de productie in de fles naar de klant.

Onderscheidingen
Dat Alfa ook kwaliteit heeft blijkt uit de gouden medaille die tijdens de 31e wereldselectie van bieren op 23 september 1992 in Amsterdam werd behaald voor Alfa Edel Pils en Alfa Super Dortmunder. Twee jaar later behaalde Alfa Premium Holland Beer ook een gouden medaille. Op 16 december 1995 ontving de brouwerij het predicaat Koninklijke.

 

bier in de aanbieding

bier in de aanbieding facebook bier in de aanbieding twitter

Disclaimer | Links